zaalverhuur leiderdorp
Zaalverhuur voor recepties, trouwfeesten en vergaderingen.
SportCity Bowling Leiderdorp beschikt over een sfeervolle en eigentijdse ruimte voor zaalverhuur die uitermate geschikt is voor het vieren van uw verjaardag, jubileum, promotie of andere feestelijke gebeurtenis. Daarnaast bent u ook voor uw zakelijke vergaderingen of presentaties bij SportCity Bowling aan het juiste adres.
Zalen Brasserie Park.
Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest! Van Diepeningenlaan 2 2352 KA Leiderdorp 071 5891288 info@brasseriepark.nl. 7 dagen per week open van 9.00 uur tot laat. Over Brasserie Park. Klanten beoordelen ons met een 8.4.
Lunch, diner, feest regio Leiden Brasserie Groep Brasserie Groep.
Past een industriƫle locatie met moderne uitstraling meer bij jou, dan is Brasserie Meelfabriek Zijlstroom in Leiderdorp helemaal wat je zoekt. Aan het Valkenburgse Meer is Brasserie Buitenhuis de nieuwste en meest hippe locatie, met retro inrichting en een ultiem relaxte sfeer.
Leiderdorp KARWEI.
Zo zijn wij specialist in verf, vloeren, raamdecoratie, verlichting, behang, tuinmeubelen en nog veel meer. Bovendien vind je in onze winkel allerlei trendy artikelen voor binnen en buiten. Gratis aanhangwagen huren voor onze KAART-houders. Ook een pluspunt van Karwei. Route naar KARWEI Leiderdorp.
Onze zaal huren.
27/04 Aubade Leiderdorp def. 27/04 Streetparade Voorschoten def. 04/05 Dodenherdenking Leiderdorp def. 05/05 Bevrijdingsfeest Leiderdorp def. 12/05 Taptoe Leiderdorp def. 31/05 Taptoe Woerden def. 07/06 Avond4Daagse Pijnacker def. Corso Jambes B optie. 21/06 Avond4Daagse Leiderdorp def. 29/06 Taptoe Mijdrecht def.
Overzicht van zaalverhuurders in Leiderdorp zaalverhuur-info.nl.
Brasserie Park is de locatie om ontspannen een terrasje te pakken, te lunchen of dineren, een borrel te drinken aan de bar, lekker te loungen met heerlijke happen en. ZalenA4 Leiderdorp Leiderdorp. De Vergulde Kruik Leiden. De Rembrandtzaal, De zaal is voor verschillende doeleinden te gebruiken, van 30 tot 100 personen. Of het nou gaat om een verjaardag, afstudeerborrel, bruiloft., St Joseph zaalverhuur Leiden.
Zuid-Holland Wikipedia.
Het Hollands Plassengebied is een gebied ten noordoosten van Leiden, rondom Leiderdorp en de Kagerplassen. Het is een open gebied en op het water is er mogelijkheid tot waterrecreatie. Het vervenen van het gebied in het verleden heeft ervoor gezorgd dat het landschap een verkavelingspatroon vertoont.
De Eendenkooi Leiden Zoeterwoude Multi-Centrum.
Kom eens naar De Eendenkooi en ontdek wat er wekelijks allemaal te doen is in De Eendenkooi. De Eendenkooi is de centrale ontmoetingsplek in Zoeterwoude-Rijndijk en bedoeld voor iedereen die graag deel uitmaakt van het actieve leven in het dorp.
ZalenA4.nl Zaalverhuur Leiderdorp.
Een grote zaal inclusief balkon voor maar liefst 1350 personen en een kleine zaal voor maar liefst 270 personen, beide met eigen foyer. Onze ruime subzalen zijn uitstekend geschikt om na een plenaire bijeenkomst in diverse groepen uiteen te gaan.

Contacteer ons