huursmoking
Smoking kledingverhuur Eindhoven.
Klik op de foto's' voor meer informatie en voorbeelden. Echt grote maten smoking en Kleine maten black tie. we hebben ook een paar aparte kleuren smokings zie onderaan de pagina. We verhuren geen standaard kostuum alleen smokings met zwarte biezen en zwarte revers.
Galakleding Kruitwagen Kledingverhuur.
Voor elke vrouw is er een mooie jurk te vinden. Ook voor uw Promnight of galafeest hebben wij een mooie lange jurk en diversen cocktail jurken. Ook de heren kunnen bij ons terecht voor een compleet smoking. 6905 DW Zevenaar.
Kostuum huren, Ruim aanbod Sir George.
6-Delig smoking met gekleurd vest gold Huurprijs: 5995, Koopprijs: 38900., 6-Delig smoking gekleurde cumberband royal blue Huurprijs: 5495, Koopprijs: 33900., 6-Delig smoking met gekleurd vest champagne Huurprijs: 5995, Koopprijs: 38900., 5-Delig antraciet grijs kostuum / stropdas lilac Huurprijs: 6495, Koopprijs: 39900.,
Twice as Nice / Welkom bij Twice as Nice Rotterdam.
Bent u met een grotere groep dan kunnen wij op locatie naar u toekomen om daar de kostuums door te passen. Is het een jacquet voor een trouwfeest, een rokkostuum om te promoveren of een smoking voor een zakelijk diner of gala, wij staan voor u klaar.
Caroliensfaceandfashion Smoking heren losse verhuur.
Leest u ook even onze voorwaarden? Artikel 031 Zwart strikje voor smoking. Huur voor een strikje EURO 4.25 per dag. Borg EURO 4.25 per dag. Voor het huren van een strikje voor uw smoking kunt u contact met ons opnemen.
Homepage.
Van een exclusieve gala of cocktailjurk, een stijlvol smoking of jacquet tot en met smokinghemden, lakschoenen, strikjes, stropdassen, bretels, strepenbroeken, petten, hoge hoeden en manchetknopen. Uiteraard is José Duckers Gelegenheidskleding al bijna vier decennialang dé aloude specialist in het stijlvol kleden van boeren en boerinnen voor de talrijke boerenbruiloftsfeesten tijdens carnaval in Limburg, Brabant en Zeeland.
Huur Smoking Black tie Fa. J.F. Kloeg sinds 1869 Hofleverancier.
De SMOKING, Black-Tie of een Cravate Noire is wat minder formeel dan een rokkostuum en wordt s avonds gedragen bij bal, avondreceptie of officieel diner. De smoking is geheel zwart en bestaat uit: colbert met zijden revers meestal in de vorm van een sjaalkraag, pantalon met zijden bies op de zijnaden, strik en u kunt er gladde veterschoenen bij huren.
verhuur smoking Bruid en Bubbels Leeuwarden.
Heb je een gala, een bruiloft, een promotie of ander leuk feestje? Dan huur je een smoking of rokkostuum bij ons! Zo werkt het. Je maakt telefonisch of via de mail een afspraak voor het passen van de smoking of rokkostuum.
Prijslijst De Ceremonie, verhuur herenkleding, avondkleding, jacquet, smoking, habijt, stadskostuum, bruidegomskostuum, redingote, streseman en gilets.
blauw extra slim. Voor jongeren of studentenevenementen of bals waar avondkledij gewenst is. kan je mits voorlegging van de uitnodiging van een jongerenkorting genieten. cool wool zwart of grijs. cool wool zwart of grijs. cool wool blauw extra fijne kwaliteit.

Contacteer ons