jilleba glas in lood leiden
De Glas in Lood Hoek Glas in lood en glaszetter in Leiden.
Op zoek naar een glas in lood zetter in Leiden, of in de buurt van Leiden? De Glas in Lood Hoek is specialist op gebied van glas in lood. Specialist in reparatie gebroken glas in lood vervangen door nieuw glas en restauratie herstellen van lood in een glas-in-lood-paneel van beschadigd of verouderd glas-in-lood.
Heleen van der Spek Glasatelier glas in lood, glaskunst.
Jilleba Glas in Lood/ Glashandel in Leiden Glas Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Jilleba Glas in Lood/ Glashandel in Leiden. Het vervaaridgen van en de groot en kleinhandel in glas en loodramen alsmede de grooten kleinhandel in glas, geslepen, gebrand en verzilverd glas. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan.
Glas in lood Atelier Maasstad in Rotterdam glas in lood Rotterdam glas-in-lood.
Het atelier verkoopt geen glas, lood en dergelijken. Voor losse verkoop verwijs ik u graag door naar mijn collega's' van Hoegen glas in lijst in Rotterdam of Jilleba in Leiden. Kan ik bij het atelier ook een cursus volgen? Atelier Maasstad geeft helaas geen cursussen, hiervoor verwijs ik u graag door naar mijn collega's' van Hoegen glas in lijst in Spaans Polder.
Jilleba Glas in Lood/Glashandel in Leiden De Telefoongids.
Foto en Video 8. Jilleba glas in lood/ glashandel is een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar bestaat. Voor al Uw glaswensen hebben wij een oplossing, van koelkastplaatje, tot douchecabine en complete glazenpuien. Maar ook toepassingen met betrekking tot gehard glas voor keukenachterwanden in kleur kunt u bij ons terecht. Natuurlijk doen wij ook alle glas in lood werkzaamheden al dan niet tussen isolatieglas gemonteerd en kunnen wij ook glas in lood voor u restaureren. Met het isoleren van glas in lood zijn wij reeds 25 jaar mee bezig, waardoor de expertise op dit gebied ruim aanwezig is. Wij hopen U als klant te mogen verwelkomen in onze showroom aan de Amphoraweg 5 te Leiden.
G.N. Jilleba Glas in Lood/Glashandel Leiden 31 0715318323.
Jilleba Glas in Lood/Glashandel. Jilleba Glas in Lood/Glashandel. 7.4 / 10.0. Amphoraweg 5 2332ED Leiden Nederland. Toon telefoonnummer, website en email adres. Telefoon: 31 0715318323 Fax: 31 0715313443 Website: http//www.jilleba.nl: E-mail adres: Stuur een bericht info@jilleba.nl. 208 3.7 2 7.4. Gemiddelde waardering uit 208 stemmen. Glas in lood.
wie ben ik Glassartpluslood.nl.
Jilleba Glas-in-lood atelier te Leiden en de ervaring als docent heb ik ook voor hen de glas-in-lood cursussen verzorgd aan beginnende belangstellenden en geef ik nu in eigen beheer diverse cursussen, trainingen en workshops. De opgedane ervaring wil ik ook omzetten in de certificering van mijn vaardigheden door het volgen van het offiele EVC-traject glazenier. De cursussen en workshops worden gegeven in een royale externe locatie in de gemeente Katwijk. Huidige locatie is aan het Cleijn Duinplein 12 in Katwijk. Historisch onderzoek naar glas-in-lood in de regio is een onderdeel van de passie voor glas-in-lood. Daarover wordt maandelijks gepubliceerd in de plaatselijke abonneekrant de" Katwijksche Post" en hier op de website. wie ben ik. cursussen / workshops/ inloopatelier. techniek maken glas-in-lood. ramen en deuren. Historisch onderzoek glas-in-lood. RK Parochiekerk H. Glas-in-lood de Wilbert. Glas-in-lood Witte Kerk. Glas-in-lood Open Hof. Dorpskerk Katwijk aan den Rijn. Glas-in-lood Maranathakerk Rijnsburg. Glas-in-lood Museum Katwijk. Glas-in-lood dorpskerk Valkenburg. Glas-in-lood Aula Begraafplaats Rijnsburg. Glas-in-lood Villa Allegonda. Glas in lood Herberg Welgelegen Valkenburg.
Glas in Lood: ruim 80 jaar voorziet Jilleba Leiden van Glas-in-Loodramen.
Voor collega ateliers hebben wij een speciale site www.isoglass.nl ontwikkeld waarop besteld kan worden. Bent u op zoek naar een specialist in glas in lood? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Maak direct een afspraak. Ons recente werk. Jilleba Glas in Lood / Glashandel. 2332 ED Leiden.
Reviews over G.N. Jilleba Glas in Lood/Glashandel Opiness Spreekt uit ervaring.
Nieuw glas in lood tussen isolatie laten maken. Pluspunten: Service en kwaliteit. Reageer op deze review bron: XIND Media. Plaats een review. Email adres noodzakelijk. Welk rapportcijfer geef je in het algemeen aan dit bedrijf? Kun je een oordeel geven over de volgende onderdelen? service van de medewerkers. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Opiness. Ik wil af en toe updates ontvangen over Opiness. Amphoraweg 5, 2332 ED, Leiden. Bent u de eigenaar? Plaats een widget. Vergelijk Glaszetter in Leiden. glashandel sloos leiden 8.0. Jilleba Glas in Lood/Glashandel 7.0.

Contacteer ons