jilleba glas in lood leiden
Openingstijden Jilleba Glas in Lood/Glashandel Leiden 2332 ED Adres Telefoon.
Openingstijden en Jilleba Glas in Lood/Glashandel. Opent in 2 dagen 1 h 42 min. 800: AM 500: PM. 800: AM 500: PM. 800: AM 500: PM. 800: AM 500: PM. 800: AM 245: PM. 2332 ED, Leiden, Zuid-Holland. 071 531 8323.
Isoglass Assembly Isolatie van Glas in Lood.
Buiten het assembleren van glas in lood doen wij ook andere glassamenstellingen van monumentenglas tot gezandstraald glas en meer. 5 Jaar garantie op ons product, wat geen enkel ander bedrijf doet. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden per e-mail of telefoon. Neem contact met ons op. 2332 ED Leiden.
De Glas in Lood Hoek Glas in lood en glaszetter in Leiden.
Op zoek naar een glas in lood zetter in Leiden, of in de buurt van Leiden? De Glas in Lood Hoek is specialist op gebied van glas in lood. Specialist in reparatie gebroken glas in lood vervangen door nieuw glas en restauratie herstellen van lood in een glas-in-lood-paneel van beschadigd of verouderd glas-in-lood.
glas groningen kunststof kozijnen glashandel leiden.
Jilleba: al 80 jaar leverancier van glas en van glas-in-lood. glas in lood. Jilleba Glas in Lood / Glashandel is een familiebedrijf uit Leiden. Al sinds 1938 zijn wij specialist op het gebied van glassoorten en diensten in de regio.
Glas in lood Atelier Maasstad in Rotterdam glas in lood Rotterdam glas-in-lood.
Het atelier verkoopt geen glas, lood en dergelijken. Voor losse verkoop verwijs ik u graag door naar mijn collega's' van Hoegen glas in lijst in Rotterdam of Jilleba in Leiden. Kan ik bij het atelier ook een cursus volgen? Atelier Maasstad geeft helaas geen cursussen, hiervoor verwijs ik u graag door naar mijn collega's' van Hoegen glas in lijst in Spaans Polder.
glashandel glazenmaker glashandel leiden.
Jilleba Glashandel Glas in Lood: glasspecialist in Leiden. Allemaal gemaakt van glas wat Jilleba Glas in Lood / Glashandel in Leiden levert. Gespecialiseerd in hardglas, glas in lood en monumentaal glas. Al meer dan 75 jaar levert Jilleba Glas in Lood / Glashandel verschillende glassoorten en glasdiensten voor regio Leiden.
Jilleba Glas in Lood/Glashandel Leiden Oozo.nl.
De onderneming Jilleba Glas in Lood/Glashandel is gevestigd op Amphoraweg 5 te Leiden en is actief in de branche Vormen en bewerken van vlakglas. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 28101695 en is gelegen in Hoge Mors in de gemeente Leiden.
wie ben ik Glassartpluslood.nl.
Jilleba Glas-in-lood atelier te Leiden en de ervaring als docent heb ik ook voor hen de glas-in-lood cursussen verzorgd aan beginnende belangstellenden en geef ik nu in eigen beheer diverse cursussen, trainingen en workshops. De opgedane ervaring wil ik ook omzetten in de certificering van mijn vaardigheden door het volgen van het offiele EVC-traject glazenier. De cursussen en workshops worden gegeven in een royale externe locatie tot oktober 2017 op diverse plekken in de gemeente Katwijk. Onze huidige locatie is nu in Oegstgeest aan de Endegeesterstraatweg 5. Historisch onderzoek naar glas-in-lood is een onderdeel van de passie voor glas-in-lood. Daarover wordt gepubliceerd op de website en onder eigen beheer uitgegeven boekjes. Om de passie voor glas-in-lood uit te dragen verzorg ik ook lezingen en presentatie over diverse glas-in-lood onderwerpen. wie ben ik. techniek maken glas-in-lood. cursussen / workshops/ inloopatelier. ramen en deuren. Historisch onderzoek glas-in-lood. RK Parochiekerk H. Glas-in-lood de Wilbert. Glas-in-lood Witte Kerk. Glas-in-lood Open Hof. Dorpskerk Katwijk aan den Rijn. Glas-in-lood Maranathakerk Rijnsburg. Glas-in-lood Museum Katwijk. Glas-in-lood dorpskerk Valkenburg. Glas-in-lood Aula Begraafplaats Rijnsburg. Glas in lood Herberg Welgelegen Valkenburg.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons