zaal huren leiden
Home Leidse Schouwburg Stadsgehoorzaal.
Bekijk het programma. Blijf op de hoogte. Inschrijven voor nieuwsbrief. Informatie en kaartverkoop. Breestraat 60, Leiden. Telefonisch 071 516 3881. ma t/m za tussen 1300: 1800: uur. Oude Vest 43. 2312 XS Leiden. 2311 CS Leiden. Over Leidse Schouwburg Stadsgehoorzaal.
Brasserie Park Eten, drinken, feesten.
Arrangementen Eindeloze mogelijkheden. Ben je op zoek naar de perfecte locatie om iets te vieren in de omgeving van Leiden? Bij Brasserie Park hebben we een zeer gevarieerd aanbod van groepsarrangementen, waardoor we altijd in je wensen kunnen voorzien. Bekijk alle lunch, borrel en dinermogelijkheden. Iets te vieren. Een onvergetelijk huwelijksjubileum, verjaardagsfeest of kraamborrel. Vier verschillende zalen voor een succesvolle meeting of event. Jouw mooiste dag in een authentieke boerderij mét trouwtuin. Zalen Kies de zaal die bij jou past. Brasserie Park heeft maar liefst vier aparte zalen welke je exclusief kunt huren voor een vergadering of feest.
St. Joseph zaalverhuur.
HH PP Par kern OLV Hemelvaart en St-Joseph, Leiden. Plattegrond van de zalen hiernaast te downloaden. Reactie van een gebruiker. De" zaal en de voorzieningen waren uitstekend." St Joseph op www.zaalverhuur-info.nl en www.zaalhuren.net Google Zaalver huur Leiden. Je kind laten dopen.
Feestzaal Leiden Eetcafe Bij Tante Jans.
U bevindt zich hier: Home Feestzaal Leiden. U kunt natuurlijk de eerste de beste feestzaal huren in Leiden. Hoeveel leuker is het echter om uw feestje te vieren in een sfeervol, ouderwets gezellig en gastvrij café-restaurant als Bij Tante Jans.
Conferentie Leiden, Vergaderen Leiden, Van der Valk Hotel Leiden Hotel Leiden.
Feestelijk dineren met uw gezelschap in een eigen sfeervolle zaal. Gezellig en intiem met vele keuze mogelijkheden voor een perfecte avond uit. Lees meer: dineren. De historische binnenstad van Leiden laat zich vanaf het water goed bekijken. Vanaf de kade bij Van der Valk Hotel Leiden kunt u met uw gezelschap een boottocht maken of maak gebruik van de Watertaxi naar het centrum van Leiden.
Speeltuin Vogelenwijk Een groene en avontuurlijke speeltuin.
9 april 2018 kees 0. Speeltuin Vogelenwijk" is een prachtige groene speeltuin. Gelegen aan de rand van Leiden, op de grens met Oegstgeest, kunnen de kinderen naar hartelust ravotten. Veel groen en speelwater nodigen uit om naar onze speeltuin te komen.
Zaalverhuur Leiden Feestlocatie op de mooiste plek in Leiden.
Zoek je een meer intiemere zaal in Leiden om af te huren? Dan is de VIP room misschien meer geschikt. Dit zaaltje is geschikt voor een groep tot maximaal 24 personen. De zaal bevindt zich op de begane grond, naast het Galerie Café Leidse Lente.
Zaalverhuur Hortus.
Foto Filmshoots De tuinen en tropische kassen van de Hortus botanicus Leiden lenen zich uitsteke. Trouwen in de Hortus De Hortus botanicus Leiden vormt de ideale trouwlocatie. Vergaderen De Hortus is een inspirerende plek om te vergaderen midden in het oude centrum v.
Vergaderen in Leiden City Hotel Nieuw Minerva.
Vergaderen in Leiden bij Nieuw Minerva. Met een multifunctionele zaal, een bar en een restaurant, is Nieuw Minerva de ideale vergaderlocatie in Leiden. Voor vergaderingen, trainingen, presentaties of andere bijeenkomsten bent u bij ons aan het juiste adres. De klassiek ingerichte zaal heeft een maximale capaciteit van 20 personen en is uitermate geschikt voor het houden van zakelijke bijeenkomsten.

Contacteer ons