zaal huren leiden
Feestzaal Leiden Eetcafe Bij Tante Jans.
U bevindt zich hier: Home Feestzaal Leiden. U kunt natuurlijk de eerste de beste feestzaal huren in Leiden. Hoeveel leuker is het echter om uw feestje te vieren in een sfeervol, ouderwets gezellig en gastvrij café-restaurant als Bij Tante Jans.
Speeltuin Rondom de Maredijk Leiden.
2316 VP Leiden. T 071 5224401. Wilt u lid of donateur worden? Vul dan dit formulier in. Wilt u de zaal huren? Check de datum hier, lees de huurvoorwaarden en stuur een e-mail met uw contactgegevens. Werkdagen mei t/m augustus: 10.00 18.00 uur september t/m april: 10.00 17.00 uur maandag: 12.00 17.00 uur.
Brasserie Park Eten, drinken, feesten.
Arrangementen Eindeloze mogelijkheden. Ben je op zoek naar de perfecte locatie om iets te vieren in de omgeving van Leiden? Bij Brasserie Park hebben we een zeer gevarieerd aanbod van groepsarrangementen, waardoor we altijd in je wensen kunnen voorzien. Bekijk alle lunch, borrel en dinermogelijkheden. Iets te vieren. Een onvergetelijk huwelijksjubileum, verjaardagsfeest of kraamborrel. Vier verschillende zalen voor een succesvolle meeting of event. Jouw mooiste dag in een authentieke boerderij mét trouwtuin. Zalen Kies de zaal die bij jou past. Brasserie Park heeft maar liefst vier aparte zalen welke je exclusief kunt huren voor een vergadering of feest.
St. Joseph zaalverhuur.
HH PP Par kern OLV Hemelvaart en St-Joseph, Leiden. Plattegrond van de zalen hiernaast te downloaden. Reactie van een gebruiker. De" zaal en de voorzieningen waren uitstekend." St Joseph op www.zaalverhuur-info.nl en www.zaalhuren.net Zaalver huur Leiden. Je kind laten dopen.
Conferentie Leiden, Vergaderen Leiden, Van der Valk Hotel Leiden Hotel Leiden.
Feestelijk dineren met uw gezelschap in een eigen sfeervolle zaal. Gezellig en intiem met vele keuze mogelijkheden voor een perfecte avond uit. Lees meer: dineren. De historische binnenstad van Leiden laat zich vanaf het water goed bekijken. Vanaf de kade bij Van der Valk Hotel Leiden kunt u met uw gezelschap een boottocht maken of maak gebruik van de Watertaxi naar het centrum van Leiden.
Leiden Kanaalpark Frame Offices.
Door de verrijdbare tafels en lichte stoelen kunnen we de zaal flexibel inrichten. U kunt desgewenst uw kantoormeubelen huren. Onze partner Kato Kantoorinrichten Projecten verhuurt stijlvolle meubels. Ons team geniet van deze dynamische werkomgeving. Arjen de Bruijne DsignLoyalty sales promotion. DsignLoyalty is een creatieve specialist in promotionele concepten. Wij versterken de identiteit van merken met loyaliteitsprogrammas en richten maatwerk webshops in. Door ons intercontinentale netwerk met sterke partners in Azie en Europa kunnen wij mondiaal opereren. We zochten een goed bereikbare en flexibele kantoorlocatie in de omgeving van Schiphol. Een bezoek aan Frame Offices in Leiden verraste ons enorm en wij zijn direct gestopt met zoeken.
Speeltuin Vogelenwijk Een groene en avontuurlijke speeltuin.
9 april 2018 kees 0. Speeltuin Vogelenwijk" is een prachtige groene speeltuin. Gelegen aan de rand van Leiden, op de grens met Oegstgeest, kunnen de kinderen naar hartelust ravotten. Veel groen en speelwater nodigen uit om naar onze speeltuin te komen.
Informatie over 15 Leidse speeltuinen Info speeltuinen Leiden.
Hier vindt U informatie van alle speeltuinen in Leiden. Van elke speeltuin worden de volgende zaken getoond.: Fotos van de speeltuin, l ocatie, o peningstijden, verhuurmogelijkheden. Telefoon en email/website/facebook indien beschikbaar. Klik voor deze informatie op de foto van een speeltuin of op de speeltuinlocatie in de kaart hier onder. Jantje Beton zoekt Speelambassadeurs in Leiden!
Podium eetcafé Vrijplaats Leiden.
Achter de zaal komt een kleinere daglicht-ruimte. Deze zal gebruikt worden voor vergaderingen, verhuur en kleinere filmvoorstellingen. Van fabriekspand tot vrijplaats. Doorbraak de Fabel van de Illegaal. Theater productiehuis de Generator. Wat is een Vrijplaats? Welcome to Vrijplaats Leiden! Middelstegracht 36 2312 TX Leiden.

Contacteer ons