filmladder leiden
Lido Leiden, Zuid-Holland Uitzinnig.nl.
Er is het een en ander gerenoveerd en je kunt tegenwoordig ook pinnen bij de bar. Ook is de Sneak Preview op de dinsdagavond weer terug, erg leuk! uit Leiden 23 augustus 2015. Na jaren weer eens de Lido opgezocht.
Home Theater vanBeresteyn VeendamTheater vanBeresteyn Veendam.
Operette Klassiek Jazz. Featuring: John Marshall en Gideon Tazelaar. Stem nu via RTV Noord op je favoriete Groningstalige single van 2017. Bert Visscher met muzikaal feest naar vanBeresteyn! Vijf sterren recensie AD 24 jan 2018 Voorstelling Ma. met Eric Corton.
Bioscoopagenda Leiden Filmladder Filmagenda Bioscoop in Nederland.
Nachtwacht: De Poort der Zielen 2018. za zo ma di wo do vr. Johnny English Strikes Again 2018. za zo ma di wo do vr. Bohemian Rhapsody 2018. za zo ma di wo do vr. Star is Born, A 2018.
Kijkhuis Bioscoop Leiden.
In Creed II nemen onze helden het op tegen de Russen. We gaan juichen, schreeuwen en aanmoedigen onder het genot van Heineken voor 1, euro en bitterballen! Altijd als eerste op de hoogte. Maximaal 1x per week. Laatste nieuws Bioscopen Leiden.
Hbo Informatica Hogeschool Leiden.
Bij Hogeschool Leiden willen we je inspireren, stimuleren en ondersteunen om het maximale uit je studie te halen. Door te kiezen voor hbo Informatica van Hogeschool Leiden, maak jij dus ook de keuze om écht te studeren: actief en voltijds.
Kijkhuis Leiden Leiden.
Het Kijkhuis is een kleinschalig filmtheater met een tweetal zalen waar meestal vier films per avond op het programma staan. Het is niet mogelijk om te reserveren voor het kijkhuis. De kassa van het kijkhuis opent een kwartier voor iedere voorstelling. Straks in deze bioscoop. Volledige filmagenda bekijken. Call Me By Your Name. The Extraordinary Journey of the Fakir. 2312 WS Leiden.
Trianon Bioscoop Leiden.
Buiten onze openingstijden kunt u alleen reserveren via onze website. Zowel in de middag als in de avond gaat de kassa 45 minuten voor aanvang van de eerste voorstelling open. Algemene voorwaarden, huisregels en privacy statement. 2311 CH Leiden. Contact via e-mail.
Home Stichting Academisch Erfgoed.
De Stichting Academisch Erfgoed SAE is een samenwerkingsverband van de Universiteit van Amsterdam, de Technische Universiteit Delft, de Technische Universiteit Eindhoven, de Rijksuniversiteit Groningen, de Universiteit Leiden, de Universiteit van Maastricht, de Radboud Universiteit Nijmegen, Tilburg University, de VU Amsterdam, de Wageningen UR en de Universiteit Utrecht.
Pathé.nl De filmsite voor alle Pathé bioscopen.
Onbeperkt naar de film, geen toeslagen voor 4DX, Dolby Cinema en IMAX en leuke extra's! Maak een Mijn Pathé account aan om makkelijk tickets te kunnen kopen, je favorieten te kunnen opslaan en ook op je mobiel toegang te kunnen hebben tot je tickets.

Contacteer ons