focus reintegratie
Traject Consult Over ons.
Traject Consult werkt POSITIEF. Werkgever én werknemer kunnen een negatieve periode achter zich laten. Met opgetrokken mondhoeken de toekomst tegemoet. De één met een nieuwe baan. De andere mét de blik en focus op de organisatie en de core business.
Outplacement Re-integratie.
De focus is gericht op het begeleiden van medewerkers naar een andere baan. Een voorbeeld van een effectief instrument is Re-start Carreer switch. 2e spoor re-integratie. Arbeidsongeschiktheid kan eveneens een reden zijn waardoor de toekomst van een medewerker buiten de eigen organisatie gezocht moet worden.
Re-integratie 2e spoor traject bij Cereo! CEREO.
Op maat gesneden trajecten. Cereo heeft een groot kennisnetwerk en werkt nauw samen met arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen. Vaste en ervaren coaches. Resultaatgerichte aanpak binnen een afgesproken trajecttermijn. Focus op arbeidsmogelijkheden en een actieve rol in arbeidsmarktbenadering. Kennis van sociale wet en regelgeving.
RE INTEGRATIE TWEEDE SPOOR Rondomwerk.
Wanneer dit niet mogelijk is start de re-integratie tweede spoor is en is een nieuwe baan een mooie kans voor een volgende stap in het werkleven. De individuele, persoonlijke aandacht én aanpak van RondomWerk voor iedere medewerker blijkt vanaf dag één te werken: de focus op werk en een positief resultaat, een actieve instelling en korte lijnen lukt het medewerkers samen met onze werkadviseurs zon nieuw begin vaak verrassend snel dichterbij te halen.
Focus VerzuimManagement Training: Ziekte re-integratie tijdens de wachttijd.
De training duurt een dag van 9.30 16.30 uur en wordt uitsluitend als in company training verzorgd. Datum en locatie worden in overleg vastgesteld. Via ons digitale magazine delen wij nieuws, tips en achtergrondinformatie met u. Vul onderstaande gegevens in om het magazine te ontvangen. Algemene Voorwaarden PDF. 2009 2019 FOCUS VerzuimManagement.
Home.
Je ervaart meer plezier, energie en focus! Onze doelgroep: MBO/HBO/WO 30-ers en 40-ers, die werkstress ervaren, het lastig vinden om af te grenzen, hun mening te geven, veel dingen leuk vinden, zich erg verantwoordelijk voelen of een perfectionistische inslag hebben.
Focus Nederland: Mens Werk Organisatie.
Focus richt zich op duurzame inzetbaarheid van werknemers. Een optimale verbinding tussen mens, werk en organisatie leidt tot grote betrokkenheid van werknemers en betere resultaten. Wij bieden innovatieve programma's' voor premobiliteit, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, reorganisaties en mobiliteit. Zo worden werknemers gestimuleerd en geïnspireerd zich te ontwikkelen en in beweging te komen.
Loopbaanadvies, Re-integratie Outplacement Roermond.
Lees meer over re-integratie voor werkgevers. Re-integratie via het UWV. Staatvandienst biedt de UWV re-integratiediensten Werkfit maken en Naar werk aan. Deze diensten bestaan uit verschillende activiteiten. Jij bepaalt samen met UWV en Staatvandienst op welke activiteiten de focus ligt.
Re-integratie 2e spoor.
Re-integratie 2e spoor. Focus op kansen. Op het moment dat is vastgesteld dat een verzuimende werknemer niet kan re-integreren binnen uw bedrijf bent u als werkgever wettelijk verplicht re-integratie 2e spoor herplaatsing buiten uw bedrijf te realiseren voor uw werknemer.

Contacteer ons