transportbedrijf leiden
Transportbedrijven Brabant Van Caem Transporten.
Wij houden onze klanten tevreden door op een effectieve wijze om te gaan met hun goederen tegen een concurrerende prijs. Wij denken in termen van onze klanten en leiden u graag eens een keer rond in onze mooie bedrijf in Waalwijk, provincie Brabant.
Transportbedrijven in Regio Leiden Bedrijvenpagina.nl.
Hoge Rijndijk 166 2314 AH Leiden Nederland. Telefoon Meer info Route Is dit uw bedrijf? Sikkelkruidstraat 37 2215 WG Voorhout Nederland. Telefoon Meer info Route Is dit uw bedrijf? Vennestraat 7 2161 LE Lisse Nederland. Telefoon Meer info Route Is dit uw bedrijf? Jongeneel en Zonen Transport B.V. Voorschoterweg 52A 2235 SH Valkenburg Nederland. Telefoon Meer info Route Is dit uw bedrijf? Alex Rip Transportbedrijf.
Transport Leiden Transport Keijzer Warmond BV.
Dit is was u mag verwachten van het ervaren transportbedrijf Transport Keijzer Warmond BV, gevestigd nabij Leiden. Deze kernwaarden gecombineerd met de diversiteit aan transportmateriaal zorgt ervoor dat wij altijd aan uw transportbehoefte kunnen voldoen. Niets is voor ons te gek.
Handhavingsactie naar mogelijk frauduleus transportbedrijf politie.nl.
Noord-Holland De politie heeft dinsdag 29 maart 2016 in samenwerking met de Inspectie Leefomgeving en Transport ILT in het kader van een handhavingsactie een onderzoek ingesteld bij een groot transportbedrijf in Noord Nederland. Het bedrijf maakt zich mogelijk schuldig aan grootschalige fraude, valsheid in geschrifte en andere economische delicten. De bedrijfsadministratie van het bedrijf is gevorderd. Daarnaast is, in verband met dit onderzoek, op andere locaties in Nederland eveneens gericht gezocht naar bewijsmateriaal. Dit bedrijf past binnen de gerichte aanpak van transportbedrijven die zich aan de onderkant van de markt begeven. Het bedrijf heeft zich in het verleden meerdere malen schuldig gemaakt aan overtreding van de Arbeidstijdenwet en de wet Wegvervoer Goederen. Dit kan tot oneerlijke concurrentie leiden binnen de vervoerssector.
Home: Overbeek BV.
Empty container depot met op en overslag, cleaning, reparatie en PTI.; Container verkoop en verhuur waarbij nieuwe en gebruikte zeecontainers worden ingekocht, verkocht en verhuurd. De activiteiten zijn verdeeld over onze bedrijven Internationaal Transportbedrijf Overbeek b.v. en OCC Overbeek Container Control b.v.
Transportbedrijf Leiden tarieven.
Bekijk de tarieven voor het verzenden van uw pakket door ons transportbedrijf in Leiden. Transportbedrijf Leiden, lokaal en handig. Als u op zoek bent naar een transportbedrijf in Leiden dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres.
Transportbedrijven in Leiden.
Koolstraat 36 2312 PT Leiden Nederland 0. Meer info Route. 5 Lambers Transport. Pieterkerkchoorsteeg 32 A 2311 TR Leiden Nederland 0. Meer info Telefoon Route. 6 Transportbedrijf Firma C.N. Flevoweg 22 2318 BZ Leiden Nederland 0. Meer info Telefoon Route.
Tax Transport Achtmaal.
Tax Transport Achtmaal is een transportbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de bomen en planten sector. Wij beschikken over een zeer modern wagenpark, dat voldoet aan de hoogste milieueisen! Gedurende het hele jaar vervoeren we groenten voor telers in de omgeving Zundert-Breda. De piekperiode ligt voor de groenten in de zomer, en is een goede aanvulling op de plantensector die dan op dat moment de rustige periode meemaakt. Gedurende het seizoen worden er bij Tax Transport Achtmaal veel bomen en planten aangevoerd en verladen. Om dit in goede banen te leiden, beschikken we over de juiste faciliteiten.
Nationaal Internationaal Transport te Leidschendam BMT Koeriers.
Wij verzorgen uw transporten binnen Nederland en Europa. Onze medewerkers hebben ruimschoots ervaring naar diverse bestemmingen in Nederland en ver daarbuiten. Wij beschikken over diverse voertuigen met ADR uitrusting / inrichting, medewerkers met ADR certificering en er is een ADR veiligheidsadviseur aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Contacteer ons