leiden massagesalon
Massagesalons in Leiden: Boek direct online! Treatwell.
Kom dan langs bij Sophikal Health in de Tuinstadwijk in Leiden om je accu weer op te laden. Sophikal Health is een therapeutische praktijk met een unieke combinatie van helende technieken zoals Shiatsu, Traditionele Thai yoga massage en Jin Shin Jyutsu.
Daya Massage.
Deze vorm van massage is bedoelt om blessures te voorkomen en deze sneller te laten herstellen. Een infraroodsauna is een warmtecabine, waar men op een eenvoudiger en minder tijdrovende manier dan bij een gewone sauna, kan profiteren van het sauna-gevoel.
Wellnes Leiden House of Graces.
Gun uzelf een verwennerij en maak vandaag nog een afspraak voor wellnes in Leiden! Wellnes Leiden: de mogelijkheden zijn eindeloos. House of Graces is uw adres als het gaat om wellnes in Leiden. In onze schoonheidssalon bieden wij diverse gezichtsbehandelingen aan.
Muscletov Massage in Healthclub Prolife in Warmond.
Dichtbij Leiden en omgeving. Muscletov Power Boost. Sportmassage is bedoeld om de grote spiergroepen van de extremiteiten armen en benen in betere conditie te brengen. De intensiteit van deze massage ligt hoog en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Muscletov Stress Relief.
massage leiden, lichaamsgericht werk, somatic experience.
Meermezelf is de praktijk voor massage en Somatic Experiencing van Sanne Slegtenhorst. De praktijk bevindt zich in de binnenstad van Leiden. Neem Contact op voor een afspraak. Kijk voor het aanbod op Massages of Lichaamsgericht werk. Van 20 december 2018 tot 7 januari 2019 is Meermezelf gesloten vanwege vakantie.
Alles over massagesalon.
Klein specialist in massage. Massage Leiden Massagesalon. Massagesalon Leiden Kroon Massage. Massagesalon Leiden: Ontspanningsmassages. Massagesalons in Leiden: Boek direct online! Ontspanningsmassages Massagesalon Leiden. Gezond Punt Massagesalon. Massage Coaching Limburg Bezieling. Massage in Limburg Massages4all. Natural Massage Massage. Thaise Massage in Limburg.
Lush Nederland.
Om te chatten moet je de cookies van het chatprogramma accepteren. Helaas: weer geen chocolate-chip maar hopelijk wel een fijne chat. Wanneer je akkoord gaat kunnen onze medewerkers zien welke webpagina je bekijkt tijdens de chat, zodat ze je gemakkelijker kunnen helpen.
Erotische Massage Body to body Salon.
Erotische massagesalon Tantra, Body to Body met happy end. Spring naar inhoud. Erotische massages body to body, tantra, wederzijdse massage, olie, aqua, nuru massage, duo massage. Body en Sun specials: BODY EN SUN MASSAGE LOUNGE met sensuele en erotische, ultieme happy end.
Dé praktijk voor massage in Leiden! SB Massages.
Welkom bij SB Massages. In mijn praktijk aan huis kun je terecht voor: wellnessmassage maar ook voor voetreflex, sport, bindweefsel, gezichts, hotstone-alleen in Leiden, ontspannings of LipoCupMassage. Vanaf 2 maart 2016 is het mogelijk om alleen in de even weken op woensdag in Middenbeemster een afspraak te maken. Voor bedrijfsmassages kun je ook bij SB Massages terecht. Klik hier voor meer informatie omtrent de bedrijfsmassages. Een massage is tegenwoordig geen overbodige luxe meer.

Contacteer ons